Hardcover boek

Afgelopen vrijdag was het eindelijk zover: de presentatie van het hardcover boek van The Art of Living! Ruim een half jaar heb ik, samen met het team van The Art of Living, gewerkt aan de realisatie van een boek waarin de topprojecten, villa’s, landhuizen en penthouses, van Nederland en België gepresenteerd worden. Het resultaat: meer dan 400 pagina’s met 31 prachtige woningen en interviews met architecten, geschreven door MODANA communicatie!

Ruim een half jaar geleden begonnen we met het treffen van de voorbereidingen. Het eerste interview was in Antwerpen en ging over een minimalistische, eigentijdse villa. Algauw volgden meer projecten door het hele land. In het begin was de insteek nog 15-20 topprojecten in totaal, maar gaandeweg zijn dat er ruim 30 geworden, met architecturen, interieurs en designs ontworpen en bedacht door de meest briljante kenners op dit gebied. Denk: Eric Kuster, Bob Manders, Marcel Wolterinck en Linda La Grand – de abosolute top dus! En iedere keer was het weer even bijzonder om het verhaal achter een mooie woning te horen. Het project was door de veelheid aan woningen behoorlijk intensief. Maar ik heb alles met even veel passie en plezier gedaan; van de interviews, uitwerkingen, fotobijschriften tot de colofons.

Het moment van de lancering voelde als de spreekwoordelijke kers op de taart, de kroon op al het werk. Extra bijzonder was het moment van presentatie. Dit was namelijk tijdens de tweede dag van het vier dagen durende event van The Art of Living in de Autotron. Tijdens de presentatie, verzorgd door toparchitect Marcel Wolterinck, werd mijn naam ineens genoemd, gevolgd door een applaus. Ik had niet verwacht dat ze mijn bijdrage zouden noemen, het is tenslotte een team effort geweest, dus ik was enorm verrast! Toen ik het boek daarna zelf in mijn handen had, drong het pas echt tot me door wat voor iets fantastisch we samen hebben neergezet: een salontafelboek pur sang! En wat voor geweldige opdracht dit is geweest, de verantwoordelijkheid over alle tekst in het boek. Ik kan zeggen dat voor mij een droom is uitgekomen, want dit is toch wel een bucketlistdingetje. Ik ben dan ook enorm trots dat ik dit nu al van mijn wensenlijstje af mag strepen. En ik zie uit naar alle toekomstige samenwerkingen met The Art of Living. Hieronder geef ik jullie graag al een impressie van het boek. Het boek is ook te koop via www.theartofliving.eu. Laat gerust weten wat je ervan vindt!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *