Content manager Senicom

Vorig jaar startte een aantal ondernemers in de omgeving van Eindhoven het bedrijf Senicom. Een van de brands die zij hiermee ontwikkelden was de ‘Seniorenvoordeelpas’, een online platform dat ouderen in Nederland een hart onder de riem steekt door het aanbieden van leuke kortingen, acties en informatie. MODANA communicatie mocht als tijdelijke content manager de content voor de website en het online platform verzorgen. Daarnaast managede MODANA communicatie de social media en mocht ik de content verzorgen voor o.a. persberichten en e-mails. Na enkele maanden werd er een vaste content medewerker aangenomen. MODANA communicatie begeleidde haar en leerde haar alles over het managen en maken van content, social media en generatiemarketing. Een super leuke en uitdagende klus, waardoor ikzelf ook veel nieuwe kennis heb mogen opdoen en toepassen.

Het is inmiddels alweer een jaar geleden dat MODANA communicatie deze klus mocht doen, maar nog altijd kijk ik hier met veel plezier op terug! Extra leuk is dat de Seniorenvoordeelpas al veel bekendheid heeft gekregen en op een hele positieve manier bijdraagt aan het leven van ouderen in onze maatschappij.

Referentie Carmen Lennards – Senicom
Van Senicom kreeg MODANA communicatie deze referentie mee:

“MODANA communicatie was al in een vroeg stadium betrokken bij de start van Senicom en verantwoordelijk voor de tekstuele invulling van de website en andere stukken. Voor onze bedrijfstak Seniorenvoordeelpas heeft MODANA communicatie de website voorzien van alle content (algemene teksten en dagelijks meerdere artikelen) en de social media gemanaged. Na een aantal maanden heeft de huidige content marketeer van Senicom dit van haar overgenomen. MODANA communicatie heeft haar de eerste maanden begeleid en wegwijs gemaakt in de wereld van generatiemarketing. MODANA communicatie heeft de werkzaamheden altijd goed en professioneel uitgevoerd. Bedankt hiervoor!”

Voor meer informatie over de Seniorenvoordeelpas, neem een kijkje op: https://www.seniorenvoordeelpas.nl/.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *