fbpx

Over MODANA communicatie

Met veel plezier ondersteunt en adviseert MODANA communicatie organisaties op het gebied van communicatiestrategie en content.

Sprankelende communicatie

Als organisatie kun je je pas echt goed profileren wanneer je weet wie je bent en waar je voor staat en gaat. Deze aspecten samen vormen de basis van een heldere presentatie waarin de organisatie volledig tot haar recht komt. Oftewel: kan sprankelen in haar communicatie. MODANA communicatie gaat samen met organisaties op zoek naar hun authenticiteit en vertaalt dit vervolgens in een sterke communicatiestrategie en passende communicatie-uitingen op het gebied van content, events en social media.

Passie, veelzijdigheid & enthousiasme

Een grote passie voor het vak, veelzijdigheid in vaardigheden en enthousiaste aanpak. Dat zijn de ingrediënten die samen MODANA communicatie vormen. Als opdrachtgever mag je rekenen op effectieve én leuke communicatietrajecten die een waardevolle bijdrage leveren aan de organisatie. Daarnaast hecht MODANA communicatie veel waarde aan het opbouwen van goede relaties. Gecombineerd met de brede kennis en ervaring zorgt dit voor een hoge mate van proactiviteit, die met veel enthousiasme wordt inzet om de communicatie van organisaties naar een hoger niveau te tillen.

Kijk hier voor een overzicht van de opdrachtgevers waar MODANA communicatie voor werkt