fbpx

Dana Otten

In 2013 startte ik op de jonge leeftijd van 23 jaar mijn eigen communicatiebureau. Het was een droom die uitkwam. Sindsdien kan ik mijn passies – taal, organiseren en creatief denken – inzetten in afwisselende trajecten voor verschillende organisaties. Vanaf dag één had ik een missie: organisaties laten sprankelen in communicatie. Zowel op het gebied van strategie als uitwerking (content, events en social media). Het nastreven van dit doel heeft geleid tot mooie resultaten en een vaste kring aan opdrachtgevers. Voor hen fungeer ik als waardevolle partner die weet wat er speelt, waar behoefte aan is en dit vervolgens kan vertalen in een effectieve inzet van communicatie.

Kennis en ervaring

Het communicatievak is constant in ontwikkeling. Als communicatieprofessional vind ik het dan ook belangrijk dat mijn kennis up-to-date is. Vandaar dat ik verschillende cursussen heb gevolgd om verder te groeien in het vak. Daarnaast vind ik het belangrijk om ‘zichtbaar’ te zijn en mijn netwerk uit te breiden. Sinds begin 2017 ben ik daarom actief als bestuurslid bij netwerkclub JONG! Nuenen, waar ik verantwoordelijk ben voor de PR en communicatie.

Een korte blik op mijn CV

2017 – heden JONG Nuenen! – bestuurslid en verantwoordelijke PR & Communicatie
2017 – 2017 NIMA Digital Marketing
2016 – 2017 Post-HBO Strategisch Communicatiemanagement
2016 – marketing- en communicatiemedewerker Techsharks
2013 – heden MODANA communicatie
2012 – 2013 PR- en communicatiemedewerker Novalis College
2012 – 2012 afstudeerstage gemeente Laarbeek. Scriptie over positionering (genomineerd voor de Addy Ruts Scriptieprijs).
2008 – 2012 HBO Communicatiemanagement